هیچ محصولی یافت نشد.
سوالات متداول
پارتیشن های ام دی اف را می توان بصورت کوتاه اجرا کرد؟
از نظر ارتفاع پارتیشن های ام دی اف به سه دسته کلی پارتیشن ارتفاع کوتاه ، پارتیشن با ارتفاع نیمه بلند و پارتیشن ارتفاع بلند تا سقف تقسیم بندی می شوند. درحقیقت، امکان اجرای پارتیشن های MDF در انواع ارتفاع و تقسیم بندی، از مزیت های این سبک پارتیشن ها می باشند.
اختلاف قیمت پارتیشن دو جداره ام دی افی با تک جداره چقدر است؟
اختلاف قیمت پارتیشن ابتدا به فرم پارتیشن و ویژگی های ظاهری بستگی دارد و در وهله دوم به نوع متریال بکاربرده شده در پارتیشن ها که در مدل های دوجداره تقریبا این هزینه دوبرابر نمونه تکجداره می باشد.
پارتیشن دوجداره ام دی اف بهتر است یا شیشه ای؟
اختلاف این دو کالا در ظاهر زیباتر و همچنین قابلیت های بیشتر مدل دوجداره به نسبت تکجداره است. اما به دلیل قیمت اکونومی، در برخی شرایط ما تکجداره را پیشنهاد می کنیم و در پروژه ای دیگر مدل دو جداره محصول مناسب تری به شمار می آید.
پارتیشن ام دی اف چیست؟
پارتیشن اداری ام دی اف ، نوعی جداکننده داخلی قابل حمل و نصب مجدد می باشد که از یک فریم تمام آلومینیومی و لایه میانی ام دی افی تشکیل شده است. این پارتیشن های محبوب به دو شکل تک جداره و دوجداره قابل سفارش هستند.
انواع پارتیشن در محیط اداری
جداکننده هایی که در فضای اداری استفاده می شوند را می توان به چند دسته تقسیم کرد:
پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره دو دسته پرطرفدار و مدرن در صنعت پارتیشن می باشند اما در زیر دسته ها می توانیم به پارتیشن هایی با فریم چوبی، فریم آلومینیومی و پارتیشن های ترکیبی اشاره کنیم.
انواع فرم های پارتیشن اداری:
- فریم لس – بدون فریم
- تمام MDF یا چوبی
- پارتیشن بندی شیشه و MDF
- پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی
ویژگی پارتیشن تک جداره ام دی اف | پارتیشن دوجداره ام دی اف
تنوع طرح های پارتیشن MDF بالاست ولی بطور کلی تمامی پارتیشن های مجموعه ما، از یک کلاف آلومینیومی تشکیل شده اند که با ورق های ام دی اف پوشیده می شوند. آنچه در این سبک پارتیشن ها مورد توجه قرار می گرفت، سهولت در حمل و تنوع رنگی بالاست.
در پارتیشن دو جداره با ساختار ام دی اف، باتکیه بر ساختار مکعبی پارتیشن می توان از فضای داخلی دو جداره ام دی اف برای داکت ها و سیم های شبکه و استفاده کرد وکلیه کابل ها را پنهان کرد و به محل های مورد نیاز انتقال داد.
قیمت پارتیشن ام دی اف اداری به چه عواملی وابسته است؟
قیمت ساخت پارتیشن ام دی اف به عوامل متعددی وابسته است که در این قسمت به برسی اجمالی چند مورد مهم تر می پردازیم؛
1_ پارتیشن اداری ام دی اف تک جداره و یا دو جداره
در پارتیشن دوجداره ام دی اف اداری با توجه به مصرف دو برابر ام دی اف در هر فریم، قیمت نهایی هر متر مربع تقریبا دو برابر افزایش می یابد.
اگر قصد ترکیب پارتیشن با شیشه های دوجداره که در میان آن ها پرده کرکره استفاده می گردد را دارید، پارتیشن های دوجداره انتخاب بهتری می باشند.
2_ ارتفاع پارتیشن MDF
با توجه به نحوه محاسبه قیمت پارتیشن اداری که از حاصل ضرب طول در ارتفاع ساخته می شود، هرچه ارتفاع پارتیشن بیشتر باشد، قیمت نهایی افزایش می یابد.
3_ تعداد فریم های پارتیشن MDF
تعداد تقسیم بندی در پارتیشن های ام دی اف بسیار حائز اهمیت است. در نظر بگیرید یک پارتیشن با ارتفاع 200 را یک بار با ام دی اف یکدست و بار دیگر با یک پارتیشن دو قسمتی که تا ارتفاع 100 ام دی اف اجرا شده و 100 سانتی متر بالا را شیشه سندبلاست استفاده نموده ایم.
در حالت دوم با توجه به افزایش پروفیل های آلومینیومی و جزئیات اجرای کار، قیمت نهایی کمی بیشتر خواهد بود و هرچه این تقسیم بندی ها افزایش یابد، شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.
محاسبه قیمت پارتیشن ام دی اف اداری
قیمت پارتیشن بندی ام دی اف دارای نکاتی است که برای ایجاد کمترین خطا بهتر است تا توسط برداشت کننده های مجموعه ما ابتدا پلان پروژه برداشت شود، سپس پلان پارتیشن بندی طراحی شده و قیمت گذاری صورت بگیرد.
پارتیشن بندی با ام دی اف
برای پارتیشن بندی محیط اداری با پارتیشن های چوبی بهتر است ابتدا محیط توسط کارشناسان ما برسی گردد تا مسیرهای عبور داکت و بازشو های احتمالی، به روی بدنه فریم پارتیشن تعبیه شود.
_ در مرحله بعدی با توجه به بستن دید توسط پارتیشن های اداری و نبود شفافیت همانند نمونه های شیشه ای، اهمیت پیش بینی تامین نور مورد نیاز هر اتاق از نکات ضروری طراحی به شمار می آید. به طور معمول شرکت های دولتی و یا خصوصی با پلان بسته به نسبت سایر کسب و کارهای فعال در بازار، بیشتر تمایل به پارتیشن بندی ام دی افی دارند.
_ طراحی و فروش پارتیشن چوبی با کیفیت به این دسته از خریداران که قسمت عمده ای از مشتریان مجموعه ما را تشکیل می دهند، بسیار حائز اهمیت است.
پارتیشن ام دی اف و شیشه
پارتیشن های چوبی اگر با شیشه ترکیب شوند، می توانند محیط زیباتری را بسازند. افزایش شفافیت و عبور نور خود به تنهایی مهم ترین عامل محبوبیت پارتیشن های ام دی افی در ترکیب با شیشه هستند.
حضور شیشه در دو نوع پارتیشن تکجداره و دوجداره امکان پذیر است و وابسته به نوع نیاز محیط می توان از انواع پارتیشن های ترکیبی ام دی اف و شیشه استفاده کرد.
انواع پارتیشن ام دی اف و شیشه :
1_ پارتیشن تک جداره دو قسمتی که تا ارتفاعی از زمین ام دی اف است و بالای آن شیشه قرار می گیرد که معمولاً از استیکر و یا تکنیک سندبلاست بر روی شیشه استفاده می شود.
2_ پارتیشن تک جداره سه قسمتی که قسمت میانی شیشه است و بالا و پایین ام دی اف کار می شود که در این مدل هم روی شیشه معمولاً لوگو و یا طرحی ویژه اجرا می شود.
3_ پارتیشن دوجداره دو قسمتی که امکان عبور داکت از قسمت زیرین ام دی افی فراهم است و بالای آن از شیشه و پرده کرکره استفاده می شود. در این نوع پارتیشن ها الزاماً تقسیم نما بصورت هم اندازه اجرا نمی گردد و شما می توانید بطور مثال قسمت ام دی افی را تا ارتفاع 40 و مابقی را تا ارتفاع دلخواه شیشه سفارش دهید.
4_ پارتیشن سه قسمتی بالا و پایین ام دی اف است و در قسمت میانی شیشه ساده و یا همراه با پرده کرکره ای استفاده می گردد.